Vizes vb hírek

Most már tudjuk, mi kapcsolja ki Hosszú Katinkát

Eltelt a vizes vb hatodik versenynapja is a Duna Arénában, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka pedig megosztotta a hatodik epizódot is a Facebookján indított Inside the Forge című sorozatából. A pár perces videókban minden délután, vagy este, értékeli az adott napot, és egy kicsit beenged a kulisszák mögé.

Nem volt ez másképp a hatodik részben sem.

Kezdésnek Hosszú Katinkáék a Duna Arénából a hotelbe menet megláttak egy tankot, Shane Tusup, Hosszú edző-férje pedig megjegyezte, az úszónőnek be kellene szállnia egybe.

Talán majd egyszer

– replikázott Hosszú Katinka. Hogy ez kinek lenne jó, kinek nem, azt döntések el önök.

Az úszóklasszis elmondta, a 200 hát középdöntője után azt érezte, lehet nem lesz meg a döntő. Végül a hetedik helyen végzett összesítésben, és ott lesz a legjobb nyolc között a szombat délutáni fináléban, de hozzátette, nem szereti az ilyen rizikós helyzeteket.

A második középdöntős futamot a sajtóval néztem már, és kérdezték, hogy hogyan értékelem a versenyszámot, én meg mondtam, hogy várjuk még pár percet, mert biztosan mást mondok ha bekerültem, és ha nem

– így Hosszú.

Elmondta, 24 órája lesz regenerálódni a döntő előtt, amely elég lesz számára. Szurkolóival most megosztotta, hogyan kapcsolja ki magát pár órára.

Ilyenkor, ha filmet nézünk a Shane-nel, akkor szeretek vicces vagy animációs filmet nézni – most például a Gru 2-t néztük. Kikapcsolja az agyamat, de szeretek olvasni is

– mondta Hosszú Katinka.

További kulisszatitkok a videóból, itt:

Olvasói sztorik