Vizes vb hírek

Ideiglenesen utcára került a magyar vízilabda-válogatott

Elektromos probléma miatt kellett elhagynia a budapesti Hilton Hotel épületét a vendégeknek szerda délután. A magyar vízilabda-válogatott tagjai a Hess András téri szállodából így ideiglenesen az “utcára kerültek”.

Mindebből először csak annyit észleltünk, hogy Decker Attila és Manhercz Krisztián is feltöltött Instagram-oldalára néhány rövid videót, melyből kiderült, hogy ki kellett üríteni a szállodát, amelyet kisvártatva elleptek a tűzoltók.

Kisdi Márk Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a 24.hu-nak elmondta, hogy a szálloda mínusz második szintjén, egy elektromos kompresszor füstölt el. Emiatt jelzett a hotel tűzvédelmi berendezése. Körülbelül száz vendég tartózkodott az épületben, ők a személyzet tagjaival együtt rendben elhagyták a szállodát, nem sérült meg senki. Az átszellőztetés még tart, tűz nem volt.

A válogatott tagjait szemmel láthatóan nem rázták meg a történtek, így nyugodtan készülhetnek a szerda esti megmérettetésre, az olasz válogatott elleni kőkeménynek ígérkező csoportmérkőzésre.

Olvasói sztorik