Vizes vb hírek

400 ezer forintért is árulnak jegyeket a vizes vb-re

Egyes apróhirdetési oldalakon már 250 és 400 ezer forintért is árulnak jegyet a budapesti vizes világbajnokság eseményeire – közölte Borsa Miklós, a Bp2017 Nkft. szóvivője szerda délelőtti doorstep sajtótájékoztatóján a Margitszigeten.

Mint fogalmazott, ők sem tudják, hogy ezek a jegyek valóban érvényesek-e és valóban biztosítják-e a belépést.

Borsa Miklós hozzátette, sajnos vannak olyan külföldi jegyárusító oldalak, amelyek azt hirdetik, hogy vannak még elérhető jegyek, aztán kiderül, hogy hazudtak.

Beszéltem olyan szerencsétlenül járt szurkolóval, aki a Viagogo rendszerén keresztül vásárolt volna jegyet. Miután kifizette az árát, telefonált a megadott telefonszámra, ahol azt a választ kapta, hogy így járt, jegyet nem fog kapni

– fogalmazott a szóvivő.

A magyar csapat szerdai programja a vizes vébén
Vérbeli rangadót hoz a férfi vízilabda a vb mai napján: az olaszokkal játszanak Varga Dénesék. De addigra két magyar már rég túl lesz a döntőjén.

Megnéztük a Viagogo oldalát, ahol valóban sok számra vannak még jegyek, ráadásul a vásárláshoz sok esetben virtuálisan sorba is kell állni.

A Bp2017 Nkft. mindenkit arra kér, hogy kizárólag hivatalos forrásból, az Eventim jegyirodáiban próbálkozzon jegyvásárlással.

A sajtótájékoztatón elhangzott, érdemes többször is meglátogatni az Eventim honlapját.

A FINA-val kötött szerződés értelmében minden mérkőzésre és eseményre a FINA számára le kell foglalnunk egy bizonyos jegykeretet, de inden reggel megkérdezzük a FINA illetékeseit, hogy várhatóan meg tudják-e tölteni a kontingenst. Ha azt mondják, hogy nem, akkor a szabaddá váló jegyeket azonnal betesszük az Eventim mindenki által elérhető rendszerébe, és elképzelhető, hogy a verseny előtt két-három órával is felszabadulnak jegyek.

A magyar érintettségű számokra, összecsapásokra egyébként tulajdonképpen már a világbajnokság kezdete előtt elkelt az összes jegy. Gyakorlatilag csak a hétköznap délelőtti programokra van reális esély bejutni.