Vizes vb hírek

Gyárfás Tamás személyesen gondoskodott a magyar úszólegendákról

24.hu
24.hu

2017. 07. 11. 19:27

Korábban a témában:

Az Index keddi cikke alapján a vizes világbajnokság szervezőinek sikerült vérig sérteniük a magyar úszólegendákat, akiket előbb felkértek, hogy szerepeljenek a megnyitón, majd végül közölték velük, mégsincs rájuk szükség. Emellett állítólag a több mint 1500 VIP-napijegyből is mindössze 20-25 jegyet tettek csak félre a korábbi úszóknak.

Később a szervezőbizottság vezetése és a FINA első emberei tartottak sajtótájékoztatót (ahol a többi közt az érmeket is bemutatták), ezen pedig ott volt a nemzetközi szervezet alelnöke, Gyárfás Tamás is, aki a Digi Sport híradójának nyilatkozott a témában.

“Nemhogy meghívót kapnak, hanem VIP-akkreditáltak, én intéztem személyesen, és mindannyian díjat adnak át. Egérke (Egerszegi Krisztina – a szerk.) az 1500 méteres női gyorsúszás, Darnyi Tamás a 400 méteres vegyesúszás, Hargitay Andrást most nem tudom fejből, de le van írva nekem, hogy mely számban lesz díjátadó. De nemhogy ők, hanem mások, Rózsa Norbert is díjat fog átadni. Ezek a klasszisok a mi szívünk csücskei, tehát a feltételezés is abszurd” – nyilatkozta a Sport 24-nek a Magyar Úszó Szövetség volt elnöke.

Fürjes Balázs, kiemelt beruházásokért felelős kormánybiztost arról kérdezték, hogy miért csak az utolsó utáni pillanatra készül el az óriás ugrótorony.

“Július 25-én kell először edzeni az óriás-toronyugró toronyban, és ezt szándékosan a végére hagytuk, azért, hogy az iskolaév alatt, azaz június 15-e előtt ne kelljen lezárnunk a rakpart forgalmát, mert akkor azok, akik most hamisan azt írják, hogy nem készül el a torony, akkor azok azt írták volna, hogy mi a csudáért nem fejezték be később, és várták meg az iskolaév végét?” – mondta Fürjes.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.